Vásárlói Tájékoztató

 

Jelen Vásárlói Tájékoztató a www.skyline.hu weboldalon feltüntetett szolgáltatásokra vonatkozik. Tartalmazza a vásárlásra vonatkozó fontosabb tudnivalókat és szabályokat, a weboldalon található Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően.

1. Szolgáltatás leírása
A Szolgáltató a weboldalon listázott sétarepülési szolgáltatásokat nyújtja, amelyek kisrepülőgépes és helikopteres sétarepüléseket foglalnak magukba.

2. Sétarepülés kiválasztása
A sétarepülést a Vásárló három csoportosításból választhatja ki, amelyek a „Sétarepülések” menüpont alatt találhatóak meg. Egyes sétarepülések aloldalán megtalálható az adott sétarepülésre vonatkozó leírás, amely tartalmazza a programra vonatkozó információkat és a sétarepülés árát, forintban.

3. Fizetés módjai
A kiválasztott sétarepülést a Vásárló a következő módokon fizetheti ki:

a) banki előreutalással
b) a sétarepülés előtt, a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával
c) bankkártyás fizetéssel: PayPal rendszeren keresztül, PayPal regisztráció nélkül is

4. Internetes vásárlás
Amennyiben a Vásárló az internetes vásárlást választja, a következő tudnivalói vannak:

- a szolgáltatás aloldalán a szolgáltatás kiválasztásához a megfelelő mennyiséget (1 fő, 2 fő, 3 fő)kiválasztva a „Kosárba tesz” gombra kattintva tud továbblépni
- a kosár tartalma ablakban a Vásárló eldöntheti, hogy folytatja még a vásárlást, vagy továbblép a fizetéshez
- a fizetés négyféle módon (bankkártyával: PayPal és hamarosan a Budapest Bank rendszerén keresztül) történhet, amihez szükséges a banki tranzakciókhoz szükséges adatok megadása
- lehetőség van Regisztrációra, amely biztosítja, hogy a következő vásárlásnál nem kell újra megadni az adatokat
- a vásárlás Regisztáció nélkül is elvégezhető
- a fizetési tranzakció után a Vásárló visszaigazolást kap ( =Beszállókártya) az általa megadott e-mail címen, amely tartalmazza majd a foglalási számot

5. Időpont foglalás

A sétarepülés időpontjának lefoglalásához a Vásárlónak rendelkeznie kell foglalási számmal a kifizetett szolgáltatásra vonatkozóan. Banki előreutalásnál, internetes vásárlásnál és helyszíni fizetés esetén is előzetesen, e-mailben küldjük el ezt a foglalási számot.

A vásárlástól számított 3 hónapon belül a sétarepülésnek meg kell történnie.

Sétarepülési időpont a hét minden napján, a hivatalos napfelkelte után és napnyugta előtti időpontra foglalható, legalább 2 nappal a sétarepülés előtt, legfeljebb 1 hónappal előre.

„Budapest fényei” helikopteres sétarepülési programunk foglalása esetén a sétarepülésnek legkésőbb napnyugta után 30 perccel meg kell kezdődnie.

Egyedi időpontokra és ünnepnapokra vonatkozó foglalási lehetőségekről, feltételekről érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon: + 36 70 31 555 31, amely minden nap 9-18 óra között elérhető.

6. Lemondás

Amennyiben a Vásárló még nem foglalt időpontot a sétarepülésre, de a fizetés már megtörtént, akkor a törvényben meghatározottak szerint a Vásárló a fizetéstől számított 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a teljes összeg visszatérítésre kerül.

Amennyiben a sétarepülés konkrét időpontra szól (adott napra, határnapra), ebben az esetben Szolgáltatónak nem áll módjában visszatéríteni a vásárlás értékét.

A vásárlástól számított 3 hónapos határidő leteltével - amennyiben a sétarepülés nem történt meg -

nincs lehetőség a vásárlás értékének visszatérítésére.

7. Repülésbiztonsági szabályok

A szolgáltatás igénybe vételére jogosult személy testsúlya nem haladhatja meg a 110 kg-ot, általános egészségi állapotban és utazóképesnek kell lennie (egyes esetekben, előzetes egyeztetés után kivételek lehetnek.) A lefoglalt időpontot a Szolgáltató az aktuális időjárási körülmények miatt biztonsági szempontból elhalaszthatja. Ilyen esetekben közösen egyeztetett, új időpont kerül lefoglalásra.